Chinese stoof met steak & tofu, kleefrijst & bonen, szechuanstrooisel

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 138 in Super food voor familie en vrienden .

Keuken:
Chinees
Gang:
avondmaal
Soort:
stoofgerecht / vlees
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gemengde dal van hele bonen met bloemkool en amandelen

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Gemengde dal van hele bonen met walnoten

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ba bao fan - Achtschatten-kleefrijst uit Shanghai

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Tofoe-sesamburgers met adukibonen

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër