49 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bruine basterdsuikercitroensapgroene lomboksketjap maniskokosmelklaoslaoswortellombokoliepetehbonensalamblaadjessambal oeleksantensjalotsperziebonenspitskooltaugéuiwaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Bonen met garnalenpasta - pad sa-taw

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, gapi, garnalen, garnalenpasta, groene thaise chilipeper, knoflook, kokossuiker, kousenband, kratiem, limoensap, nam pla, olie, prik khee noo, sa-taw, thaise vissaus, varkensgehakt en zuidelijke bonen thais

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Sajoer lodeh

Ingrediënten:
bamboescheuten, courgette, javaanse suiker, knoflook, kokosmelk, laoswortel, mais in blik, petehbonen, salamblaadjes, sambal oelek, sperziebonen, tempé, trassi en ui

Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Groenten vermengd met twee sauzen

Ingrediënten:
jeruk limo, kecipir, kencur, knoflook, kokosolie, kokosvruchtvlees, kousenband, laos, lombok, pinda, rawit, suiker, taugé, trassi, vlinderbonen en waterspinazie

Keuken:
Balinees
Soort:
groente
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Sambal goreng telor

Ingrediënten:
ei, garnalen, knoflook, laospoeder, laoswortel, olie, petehbonen, rode lombok, salamblaadjes, sambal oelek, santen, sjalot, suiker, tamarindepasta, trassi en ui

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Sajoer boontjes

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, gemberwortel, ui, knoflooktenen, kokosmelk, sambal oelek, sperziebonen, trassi, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Garnalen met boontjes - toemis oedang dan boontjes

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, daoen salam, dunne kokosmelk, goela djawa, groene spaanse peper, haricots verts, knoflook, laos, noorse garnalen, peper, rode spaanse peper, sperziebonen, tomaat, trassi, verse garnalen, voorjaarsui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
groente / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - De geur van witte rijst

Avondmaal uit De geur van witte rijst:

Oma's gado gado

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroen, ei, emping, goela djawa, ketjap manis, knoflook, kokosmelk, koriander, kroepoek, pinda's, sambal oelek, sjalotjes, sperziebonen, spitskool, taugé, trassi, winterwortel en zonnebloemolie

Keuken:
Indisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Sambal goreng udang peteh

Ingrediënten:
chilipeper, djeroek poeroet, garnalen, knoflook, kokosmelk, laos, olie, petehbonen, salamblad, sambal oelek, suiker, tamarindewater, trassi en ui

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Sambal goreng oedang boontjes

Ingrediënten:
djeroek poeroet, garnalen, kemirienoten, knoflook, kokosmelk, laos, laospoeder, laurierblad, limoenschil, olie, rode paprika, salamblad, sambal oelek, sperziebonen, suiker, trassi, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
groente / schaal- en schelpdieren
Haal meer recepten op...