Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Paltas rellenas - Gevulde avocado met garnalen
- Ingrediënten:
- avocado, ei, garnaal, mayonaise en sla
- Keuken:
- Braziliaans
- Soort:
- groente / schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aspergepunten, bieslook, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, gerookte zalm, hollandse garnalen, ijsbergsla, komkommer, limoensap, olijfolie, slagroom, tuinkers, wasabi, worcestersaus, yoghurt, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Recept van 88 Food:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Sushi, lekker en eenvoudig:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb: