Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, basilicum, citroensap, ei, groente, knoflookpoeder, komkommer, kool, laos, limoensap, olie, peper, sjalot, sperziebonen, spitskool, taugé, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte kool, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie: