43 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebouillonbruine suikerchilipeperdroge sherryfijne kristalsuikergemberknoflooklente-uilichte sojasausmaïsmeelmaïsoliemaïzenamedium dry sherrymirinoliesesamoliesojaoliesojasaussteranijswaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Crepinette van kwartel en groenten

Ingrediënten:
bloem, bosui, chilipeper, chinese champignons, darmnet, donkere sojasaus, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, kwartel, olie, peper, pijnboompitten, rijstwijn, sluimererwten, sojasaus, suiker, water, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Eendenrolletjes met asperges

Ingrediënten:
bosui, chilipeper, donkere sojasaus, eendenfilet, gember, groene asperge, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rijstwijn, suiker, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Doradefilet gestoomd in lotusblad

Ingrediënten:
bosui, donkere sojasaus, doradefilet, gember, kippenbouillon, koriander, lotusblad, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn en suiker

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Zwemkrab met zoete zwarte-pepersaus, okra en met kaneel ingemaakte komkommer

Ingrediënten:
anijssterren, banaansjalot, boter, donkere sojasaus, fijne kristalsuiker, gedroogde garnalen, gerookte pancetta, grof zeezout, kaneelstokjes, kerrieblaadjes, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lichte sojasaus, maïzena, mirin, oestersaus, okra, rijstazijn, rode chilipeper, sake, witte misopasta, zonnebloemolie, zwarte peper, zwarte peperkorrels en zwemkrabben

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:

Geschroeide zalmfilets met Singapore-noedels

Ingrediënten:
baby-maiskolfjes, chinese keukenwijn, chinese kool, gedroogde garnalen, gember, kippenbouillon, knoflookolie, koriander, lente-ui, madras currypoeder, sojasaus, suiker, taugé, vermicelli-rijstnoedels, zalmfilet en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Avondmaal uit Fresh en light:

Noedelsoep met sojakip

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, gemberwortel, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, lente ui, paksoi, shaoxing-rijstwijn, sojasaus, steranijs en udonnoedels

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Spareribs met tomaat en gember

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, gember, donkere sojasaus, bruine suiker, gehakt, kippenbouillon, olie, rijstwijn, sherry, knoflook, tomatenpuree en uien

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:

Geroosterde spareribs met shii-takenoedels

Ingrediënten:
donkere sojasaus, droge sherry, eiernoedels, gember, hoisinsaus, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, olie, pindaolie, rode ui, shaohsing-wijn, shii-take, sjalot, spareribs, suiker, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Gong Bao-saus

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, chinkiangazijn, fijne kristalsuiker, kippenbouillon, sesamolie, shaoxingwijn en sojasaus

Keuken:
Chinees
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Zalm met zwartebonensaus

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, gember, groene chilipeper, kippenbouillon, knoflook, koriander, maïskolf, maïzena, paksoi, rijstwijn, rode paprika, sojasaus, sugarsnaps, suiker, taugé, ui, vijfkruidenpoeder, zalm en zwarte bonen

Keuken:
Chinees
Soort:
vis
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Roodgestoofde ossentong

Ingrediënten:
aardappelmeel, bruine suiker, donkere sojasaus, doperwten, gedroogde mandarijnschil, heldere bouillon, knoflook, lente-uien, maïsolie, medium dry sherry, ossentong, shaoxingwijn, sichuanpeper, sojaolie, steranijs, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Leeuwekoppen

Ingrediënten:
aardappelmeel, bruine suiker, chinese kool, donkere sojasaus, heldere bouillon, maïsolie, maïzena, medium dry sherry, shaoxingwijn, sojaolie, varkensvet, water, waterkastanje in blik en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gesmoord rundvlees met knoflook

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, heldere bouillon, knoflook, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, riblappen, runderschenkelvlees, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gebakken strandgapers met zwartebonensaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, gember, heldere bouillon, knoflook, lente-ui, maïsolie, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, sojaolie, strandgapers, suiker, water en zwartebonensaus

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Roodgestoofde kip met kastanjes

Ingrediënten:
bamboe uit blik, bruine suiker, donkere sojasaus, gedroogde chinese champignons, gember, heldere bouillon, kaneelstokje, maïsolie, medium dry sherry, poularde, shaoxingwijn, sojaolie, steranijs, tamme kastanjes en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Recept uit De Shanghai-keuken:

Ba bao la jiang - Pittige achtschattenrelish

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, bamboescheuten, bouillon, chili-knoflooksaus, donkere sojasaus, fijne tafelsuiker, gedroogde garnalen, gedroogde shiitake, groene sojabonen, kipfilet, kippendij, rauwe pindas, shaoxingwijn, stevige tofu, varkensfilet en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
gevogelte / varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Haal meer recepten op...