Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lamssaté
- Ingrediënten:
- ketjap manis, ketoembar, knoflook, lamsvlees, limoensap, rode lombok, sjalot, vloeibare goela djawa en witte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Balletjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept van De Hippe Vegetarier: