18 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbieslookbleekselderijbloemboterbroodcayennepepercitroensapdoradefiletdroge witte wijneidooierfruitgerookte zalmknoflookolieolijfoliepeperpreisjalotslagroomtomaatuivisvisbouillonwaterzalmfiletzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Zalm en papillote met kruidensaus

Ingrediënten:
boter, citroen, droge witte wijn, peper, room, sjalot, verse bieslook, verse dragon, verse gemengde kruiden, verse kervel, verse peterselie, verse zuring, visbouillon, zalmfilet en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Zalm met groene asperges

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroen, eierdooiers, groene asperges, groene kruiden, peper, vetstof, witte wijn, zalmfilets en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Trattoria:

Visstoofschotel

Ingrediënten:
brood, citroen, garnalen, inktvisjes, knoflook, mosselen, oregano, peterselie, prei, pruimtomaten, saffraan, tomatenpuree, venkelzaad, vis, witte wijn en zongedroogde tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:

Ingepakt

Ingrediënten:
boter, citroen, groene kruiden, kip, olie, peper, wijn, vis en zout

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Cuscus trapanese (couscous uit Trapani)

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenzest, couscous, kaneelpijpje, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, peterseliestelen, schaal- en schelpdieren, tomaat, ui, vis, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Carpaccio van gerookte vis

Ingrediënten:
bieslook, citroen, gerookte forel, gerookte zalm, gerookte zalmforel, kappertjes, olie, peper, peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Visterrine

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, citroen, dille, eieren, peper, peterselie, sjalotje, tomaat, tomatenpuree, vis, visbouillontablet en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

De Vitello Tonnato à la Kees Elfring – ongeveer

Ingrediënten:
alcohol, azijn, olijfolie, water, laurier, borlottibonen, citroen, citroensap, eidooier, witte wijn, groenten, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, olijven, passata, pasta, peper, 
zout en peper, prei, sjalot, bleekselderij, knoflook, knoflook, tomaat, tonijn, ui, peper, vet, vis, water, witte bonen, witte tonijn, witte ui, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte olijven

Een recept uit Lisette

Recept van Onze Franse keuken:

Zalmrillette

Ingrediënten:
citroen, gerookte zalmfilet, gezouten roomboter, laurierblaadje, spaanse peper, bladpeterselie, water, witte wijn, zalmfilet, zout & peper en zwarte peperkorrels

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Veggie Roadtrip: Hof Aan Zee Aan Het Zeeuwse Strand

Ingrediënten:
aardappelpuree, boerenkool, boterkoek, brood, broodjes, cacaoboter, champagne, chocolade, dessertwijn, dragoncrème, gedroogde cranberries, hazelnoot, granola, grapefruit, hagelslag, honing, jam, kikkererwten, knettersuiker, lijnzaad, madeira, mosterdzaad, mosterdzaadjes, mousseline, paddenstoelen, paddenstoelenbouillon, palmkool, peer, pompoen, puree, radijs, riesling, rode biet, rozemarijn, thee, verse tuinkruiden, fruit, vis, vogels, walnoten, water, wijn, wilde kruiden, yoghurt, zeewier, zoete aardappel, zonnebloempitten en zout