Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Brochetas de cordero - Lamsspiesen
- Ingrediënten:
- gemalen komijnzaad, gember, knoflook, lamsbout, olijfolie, peterselie, rode ui, rozemarijn, zeezout en zwarte peper
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, couscous, ei, gedroogde kikkererwten, gemalen kaneel, gemberpoeder, groente, kaneel, knoflook, koriander, kruiden, lamsvlees, olie, peper, rijst, specerijen, tomaat, ui, vlees, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit Turks kookboek:
Recept uit Melk & dadels:
Recept van Oh My Dish:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Recept uit Melk & dadels:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Rijst en risotto:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: