Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Haricots verts à la maître d'hôtel - Sperziebonen met boter, citroensap en peterselie
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, peper, peterselie, sperziebonen, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, prei, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Noma:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Bijgerecht / basisrecept uit Margriet kookboek:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht uit Rijst en risotto:
Diner uit Een jaar in Toscane: