112 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: baconbleekselderijbloembouquet garnicitroensapdragondroge witte wijnkippenbouillonknoflooklaurierolieolijfoliepeperpreisjalotslagroomtomatenpureeuiwaterwitte peperwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Spoedcursus wijn: witte wijnen

Ingrediënten:
anijs, asperges, boter, champagne, chardonnay, chili, citrusfruit, dille, fruit, grapefruit, honing, kruiden, kruisbessen, meloen, noten, passievrucht, peer, perzik, room, specerijen, toast, tropisch fruit, vanille, venkel, vernaccia di san gimignano, vruchten en wijn

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Spoedcursus wijn: witte wijnen

Ingrediënten:
anijs, asperges, boter, champagne, chardonnay, chili, citrusfruit, dille, fruit, grapefruit, honing, kruiden, kruisbessen, meloen, noten, passievrucht, peer, perzik, room, specerijen, toast, tropisch fruit, vanille, venkel, vernaccia di san gimignano, vruchten en wijn

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Mosselen in Wijn- en roomsaus - mouclade

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, crème fraîche, droge witte wijn, eierdooier, kerriepoeder, laurierblad, mosselen, muscadet, sjalot, slagroom, verse peterselie en verse tijm

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kalfsvlees in witte saus - blanquette de veau

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, bouquet garni, champignon, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eierdooier, kalfsborst, kalfsschenkel, kalfsschouder, kalfsvlees, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, peper, prei, slagroom, ui, verse peterselie, verse tijm, water, wortel, zilverui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Wildragù met pappardelle

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, bouillon, extra vierge olijfolie, haas, hertenbout, knolraap, konijn, laurier, olijfolie, pappardelle, parmezaanse kaas, rode ui, rozemarijn, sinaasappel, tijm, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
wild
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Rundertong tomatensaus

Ingrediënten:
jeneverbes, knoflook, kruiden, laurier, passata, peperkorrel, roomboter, rundertong, ui en wijn

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Gebakken mosselen

Ingrediënten:
bieslook, boter, knoflook, laurier, mosselen, peterselie, sjalot, tijm, witte wijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Filet van rode barbeel en kleine inktvisjes, gevuld met aubergineragout - les filets de rougets et petits encornets farcis de Méditerranée-poèlée aux aubergines

Ingrediënten:
aubergine, bleekselderij, boter, chipolataworstjes, citroensap, tijm, inktvisjes, knoflook, kreeftensoep, laurierblad, olijfolie, paneermeel, rijst, rode barbeelfilet, rode côte de provence, sjalot, snijbietblad, ui, verse peterselie, peper, witte wijn en zeezout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Gekookte ham Porte Maillot - jambon à la Porte Maillot

Ingrediënten:
basilicum, boontjes, boter, bouillon, droge witte wijn, erwten, jonge wortel, kaneel, knoflook, kropsla, kruidnagel, laurierblad, lente-ui, licht gezouten ham, nootmuskaat, peper, tijm, ui, verse peterselie en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:

Cassoulet met kievitsbonen

Ingrediënten:
boter, bouillon, broodkruim, gerookt ontbijtspek, kievitsbonen, knoflook, laurierblaadjes, peterselie, plantaardige olie, speklapjes, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensbraadworst, witte bonen, witte wijn en 
zout en peper

Soort:
vlees
Haal meer recepten op...