Recept uit L'Art de la table:
Gefrituurde aubergine met tomatenjam
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, bladpeterselie, chilivlokken, bloem, gehakt, aubergine, olijfolie, plantaardige olie, sjalotten, suiker, tomaten, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, balsamicoazijn, bladpeterselie, bloemkool, boter, bouquet garni, champignon, cognac, ei, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, plantaardige olie, rode bourgogne, rozemarijn, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Patesserie:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: