Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Bruine basissaus
- Ingrediënten:
- afsnijdsels van rund, bloem, laurier, peterseliestelen, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, aubergine, azijn, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, boter, cayennepeper, citroensap, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, rode wijn, runderbouillon, suiker, tomaat, ui, winterpeen, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Recept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept uit Istanbul:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Proef Puglia:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier: