9 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakchorizobasilicumbelegen pecorinobladpeterseliecalasparrarijstcitroendroge witte wijnfusilligroene paprikainktvisinktknoflooklaurierlinguinepeperpijlinktvisspaanse uitomaatwitte wijnzeekatzeezoutzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Macaroni met schelpdieren

Ingrediënten:
basilicum, champignons, cognac, droge witte wijn, garnalen, mossel, inktvis, knoflook, laurier, macaroni, margarine, olijfolie, oregano, peterselie, sjalot en tomaten

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Pasta met inktvisinkt

Ingrediënten:
droge witte wijn, inktvis, knoflook, linguine, olijfolie, bladpeterselie, rode chilipeper, tomaten, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:

Zwarte rijst - arroz negro

Ingrediënten:
calasparrarijst, citroen, groene paprika, inktvisinkt, knoflook, olijfolie, pijlinktvis, spaanse ui, tomatenpuree, verse bladpeterselie, visbouillon, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Fusilli met inktvisseninkt

Ingrediënten:
bladpeterselie, fusilli, olijfolie, tomatenpuree, ui, witte wijn en zeekat

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Linguine met zeekat

Ingrediënten:
bladpeterselie, linguine, olijfolie, tomaat, ui, witte wijn en zeekat

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

paella met zeevruchten

Ingrediënten:
bakchorizo, citroen, droge witte wijn, erwten, gamba, garnalen, gemalen zwarte peper, kippenbouillon, knoflook, mosselen, olijfolie, paellarijst, pijlinktvis, rode paprika, saffraandraadjes, scampi, spaanse ui, strandgapers, tomaat, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / pasta/noodles
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:

Fideuà casta diva - Fideus met zeebanket, spinazie en venkel

Ingrediënten:
knoflookmayonaise, fideo, garnalen, groene paprika, garnaal, knoflook, laurier, mulfilet, nora paprika, olijfolie, peterselie, pimenton dulce, rode visbouillon, saffraandraadjes, spinazie, tomaten, ui, venkelgroen, vis, zeebrasemfilet, zeeduivelfilet, zeekat en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles