Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Pasta met ansjovissaus
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet, bladpeterselie, marsala, olijfolie, pasta, ui en volle melk
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Jamie in 15 minuten: