Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Impepata di cozze - Mosselen met zwarte peper
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, knoflook, mosselen, olijfolie en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, koriander, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / bijgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb: