Recept uit De kunst van het koken:
Potage Parmentier - Aardappel-preisoep
- Ingrediënten:
- aardappelen, bieslook, boter, peterselie, prei, slagroom, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloemkool, boter, citroensap, courgette, fruit, groente, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, peper, specerijen, spinazie, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Blik in de Keuken: