Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Bruine basissaus
- Ingrediënten:
- afsnijdsels van rund, bloem, laurier, peterseliestelen, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, bleekselderij, boter, cayennepeper, citroensap, ei, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, rode wijn, runderbouillon, tomaat, tomatenpuree, ui, winterpeen, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Cajun koken:
Recept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht / basisrecept uit Provence: