Diner / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Mayonezli karides salatasi - Garnalensalade met mayonaise
- Ingrediënten:
- garnalen, mayonaise, peper, peterselie, tomaten, tomatenpuree, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- salade / schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | asperge, azijn, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, citroenschil, dille, ei, knoflook, kruiden, laurier, olijfolie, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, yoghurt, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit Culinaria U.S.A.:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van De Hippe Vegetarier: