50 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebloemcitroensapeiwitfruitgehaktgroentekaasknoflooknotenolieolijfoliepeperpreisuikeruivisvleeswaterzout
zout en peperzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Resten stoofvlees (tweede versie)

Ingrediënten:
bloem, boter, gaar stoofvlees, kappertjes, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, melk, olijfolie, paneermeel, ui, witte-wijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Boekweitpudding met vlees en groenten - kig-ha-farz

Ingrediënten:
basterdsuiker, bleekselderij, boekweitmeel, boter, bouquet garni, buikspek, crème fraîche, ei, groene kool, grof zeezout, klapstuk, korianderzaad, kruidnagel, laurierblad, meiknol, melk, peper, peperkorrel, prei, rozijnen, runderappel, runderstoofvlees, slagroom, sukadestuk, ui, verse peterselie, verse selderij, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gestoofd kalfsvlees met prei

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, citroensap, droge witte wijn, kalfsstoofvlees, krenten, melk, olijfolie, prei en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:

Snorrepotsje met pastinaakpuree

Ingrediënten:
aardappel, azijn, boter, kalfsfond, kalfsjus, kalfsstoofvlees, kruidkoek, melk, pastinaak, sjalot, slagroom, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Gugelhupf

Ingrediënten:
bloem, boter, eieren, amandel, gist, griessuiker, kirsch, melk, oranjesnippers, rozijnen, rundersukade, vanillesuiker en zout

Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Couscous met koolrabi en rettich

Ingrediënten:
bladselderij, courgette, couscous, flespompoen, gemberpoeder, karnemelk, kikkererwten, koolrabi, kurkumapoeder, lamsstoofvlees, olijfolie, peper, rettich, roomboter, tomaat, ui, winterwortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Ossenhaas met sukadevlees

Ingrediënten:
aardappels, boter, citroensap, kruidnagel, laurier, melk, ossenhaas, peper, rode wijn, sukadevlees, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Steven Joyce en Rebecca Seal - Istanbul

Recept uit Istanbul:

Hünkar beğendi

Ingrediënten:
bladpeterselie, bot, citroensap, zout, bloem, boter, gedroogde oregano, gedroogde tijm, aubergine, kaas, lamsstoofvlees, melk, schenkel, tomaten, tomatenpuree, turkse kaas, ui, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Turks
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Ham-kaaskroket

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, grof zeezout, melk, olijfolie, panko, parmaham, pecorino, vlees en zonnebloemolie

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Blote billetjes in het gras

Ingrediënten:
azijn, boter, gehaktballen, kruimige aardappel, melk, nootmuskaat, peper, rookworst, vlees, witte bonen, zout en zoute snijbonen

Keuken:
Hollands
Soort:
stamppot
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Macaronikroketten

Ingrediënten:
belegen kaas, bloem, boter, citroensap, eidooier, laurier, macaroni, melk, olie, paddestoelen, peper, vlees en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
frituur

Recept van Mijn Recepten:

Zalm Lasagne

Ingrediënten:
bloem, boter, gerookte zalm, kaas, komkommer, kookroom, lasagne, melk, peper, roomsaus, vlees en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: sushiburger met tempeh

Ingrediënten:
hamburgers, edelgistvlokken, eieren, gember, gemberstroop, granen, norivel, prei, rijstazijn, rijstolie, sesamzaad, sojasaus, stemgember, sushirijst, tempeh, vlees, wasabi, zeewier, zetmeel, zout en zuivel

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: Flan

Ingrediënten:
custard, eieren, fijne kristalsuiker, kaneelstokje, karamel, kruidnagels, sinaasappelschil, zout, sojamelk, suiker, tijm, tofu, vanille-extract, venkelzaadjes, vlees, water, water, zijden tofu, zout en zuivel

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Kookboek: Eet, reset, heal

Ingrediënten:
alcohol, boerenkool, gluten, kikkererwten, kimchi, kokosmelk, linzen, mango, pasta, pinda’s, soja, suiker, tarwegras, vlees, zilvervliesrijst, zout en zuivel

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: T-bone bloemkoolsteak

Ingrediënten:
aubergine, bloemkool, citroen, eieren, hazelnoot, gladde mosterd, kokosbloesemsuiker, olijfolie, paprikapoeder, pompoenpitten, vruchtensap, zout, srirachasaus, steak, knoflook, uienpoeder, versgemalen zwarte peper, vlees, witte kool en zuivel

Haal meer recepten op...