Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, citroen, citroensap, ei, eiwit, gedroogde gist, gist, kaneel, kristalsuiker, maïzena, nootmuskaat, olijfolie, peper, poedersuiker, room, slagroom, suiker, tarwebloem, ui, volle melk, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / nagerecht uit Turquoise:
Diner / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit United states of cakes:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Moro Londen:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Roger Van Damme desserts:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit Patisserieboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:
Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Het beste van Roger van Damme: