Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Hartige crèpes met paddestoelen, ui of prei
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, melk, paddenstoelen, prei, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bleekselderij, boter, bouillon, eidooier, gehakt, groente, knoflook, laurierblad, olie, olijfolie, paneermeel, patentbloem, peper, peterselie, slagroom, suiker, ui, vlees, water, waterkers, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Recept uit Koken met kruiden:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Brunch / snack of tussendoortje / high tea / traktatie uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory: