14 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandellikeuramandelschaafselamarettoanijssuikerbakpoederbotercitroenschileieidooiereiwitgisthalfvolle melkkaneelkrentenolijfoliepeperslagroomsuikerveldslavolle melkwaterzeezoutzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Brood- en appelshalet met melk

Ingrediënten:
boter, challe, citroensap, citroenschil, ei, honing, kaneel, krenten, melk, nootmuskaat, rozijnen, rum, suiker, zoete appel en zure appel

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Elsje Bruijnesteijn - De wilde kalender

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De wilde kalender:

Cakejes met gedroogde vruchten

Ingrediënten:
anijssuiker, bakpoeder, bosbessen, bramen, citroensap, eidooier, eiwit, frambozen, herfstframbozen, honing, kornoeljebessen, kwark, meidoornbessen, roomboter, rozensuiker, slagroom, vanillesuiker, volle melk, vruchtensap en zwarte bessen

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Amandelcustard met pruimensaus

Ingrediënten:
amandellikeur, amandelschaafsel, amaretto, citroensap, eiwit, gemalen kaneel, halfvolle melk, honing, rode pruim en suiker

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gebak, koek, taart, pudding / zuivel
Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Verkoudheidsdrankje

Ingrediënten:
bakpoeder, bosbessen, cacaopoeder, citroen, citroenen, citroensap, eieren, honing, water, kokosmeel, kokosolie, krenten, melk, sinaasappel, suiker en water

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit Liever lokaal:

Kwartelei op boekweitblini's met veldsla en pinksterbloemen

Ingrediënten:
belegen schapenkaas, boekweitmeel, citroensap, ei, gist, honing, kwarteleitjes, melk, olie, peper, pijnboompitjes, pinksterbloemen, suiker, veldsla, volkorenmeel, zeezout en zevenbladblaadjes

Keuken:
Hollands
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Honey & co:

Gepocheerde kweepeer met kwark en zoete hazelnoten

Ingrediënten:
babyspinazie, chilivlokken, ciderazijn, citroensap, hazelnoot, honing, kaneelstokje, kweeperen, lamsoor, munt, olijfolie, peper, single cream, slagroom, suiker, volle melk, yoghurt, zeezout en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Crêpes met peren

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, ei, halfvolle melk, honing, peer, saffloerolie, sauternes, suiker, versgemalen zwarte peper, zoete witte wijn en zout

Soort:
fruit / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Welke supermarkt heeft de lekkerste: maaltijdsalade geitenkaas

Ingrediënten:
appel, appelsap, appelstroop, appelwijnazijn, azijn, basilicum, citroensap, dressing, eiwitten, extra vierge olijfolie, gedroogde tomaat, geitenkaas, geitenmelk, groente, honing, knoflook, komkommer, komkommer, kruiden, kruiden en specerijen, kurkuma, maïszetmeel, majoraan, olijfolie, oregano, pasta, plantaardige olie, raapolie, raapzaadolie, rode appel, spinazie, stremsel, suiker, tarwegriesmeel, tijm, tomaat, tomaten, veldsla, vet, volkoren pasta, walnoten, water, zachte geitenkaas, zoetstof, zongedroogde tomaatjes, zongedroogde tomaten, zonnebloemolie, zout en zwarte peper