Recept uit De kunst van het koken:
Sauce Parisienne - Parisiennesaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, eidooier, gruyère, melk, pocheervocht vis, slagroom, witte peper en zout
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bouillon, droge witte wijn, ei, eiwit, frituurolie, gaar vlees, gelatine, knoflook, kookvocht van vis, kruiden, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, room, suiker, tijm, tongfilet gepocheerd in witte wijn, truffel, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:
Diner / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:
Snack of tussendoortje uit De herenkookclub:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De wilde kalender:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit IJs in elk seizoen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:
Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Modernist Cuisine [4]: