Recept uit Margriet kookboek:
Kersenclafoutis
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, kersen, kirsch, melk, paneermeel, poedersuiker, suiker, vanillesuiker en zout
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroenschil, eidooier, eiwit, frituurolie, gist, griesmeel, kaneel, knoflook, maïzena, margarine, nootmuskaat, olijfolie, peper, room, rum, suiker, vanillesuiker, vet, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / nagerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / nagerecht uit Culinaria España:
Diner / nagerecht uit Koch!:
Diner / nagerecht / dessert uit Groot handboek sauzen:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Deutsche Küche:
Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Ontbijt uit Bake Off Vlaanderen:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / nagerecht uit Het krokettenboek:
Diner / nagerecht uit Het krokettenboek:
Diner / nagerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit De banketbakker:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Het Laura’s bakery bakboek:
Diner / nagerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / nagerecht uit Het krokettenboek:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / nagerecht uit Het krokettenboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven: