Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Zult van gerookte paling
- Ingrediënten:
- blaadjes gelatine, bladselderij, citroen, gerookte paling, komkommer, peper, vis, vleestomaat, wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelmeel, amandelschaafsel, baars, basilicum, bieslook, bleekselderij, boter, citroen, knoflook, laurier, olijfolie, peper, prei, saffraan, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, visbouillon, wortel, zalm, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal: