Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Groentefondue - bagna caôda
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet, boter, groenten, knoflook en olijfolie
- Keuken:
- Europees / Italiaans
- Soort:
- groenten, aardappels en peulvruchten / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, ansjovisfilet, ansjovis op zout, artisjok, asperge, bakolie, bleekselderij, bokking, bonen, boter, citroen, gezouten ansjovis, groente, jonge knoflook, jonge sjalot, knoflook, komkommer, paprika, radijs, selderij, stokbrood, venkel, wortel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit Italië:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:
Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek: