Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Brandade de morue - Stokvispuree
- Ingrediënten:
- bouquet garni, broodkruim, knoflook, olijfolie, peper, bladpeterselie, slagroom, stokvis en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis, bakolie, bieslook, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, frituurolie, gerookte zalm, groentebouillon, kabeljauwfilet, kippenbouillon, knolselderij, koriander, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, spinazie, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: