Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Aardappelsouffle met gerookte paling
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, boter, citroensap, ei, gerookte paling, melk, peper, sjalot, vis en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- aardappelgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovisfilet, asperge, bakolie, basilicum, beschuit, bloemkool, boter, ei, kervel, knoflook, knolselderij, olijfolie, peper, peterselie, sla, spinazie, tomaat, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: