Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Oefs en cocotte met gerookte vis
- Ingrediënten:
- boter, ei, gerookte vis, peper, peterselie, room en zeezout
- Soort:
- eieren, kaas en zuivel / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis op zout, bechamelsaus, bleekselderij, bloem, cayennepeper, chilipeper, citroen, citroensap, droge witte wijn, eidooier, eiwit, gerookte vis, knoflook, melk, olijfolie, paneermeel, prei, room, sjalot, slagroom, ui, visbouillon, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Italiaans koken:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gerookte lekkernijen:
Brunch / diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 101 ballen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: