Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Friseesla met garnalen, zalm en ei
- Ingrediënten:
- azijn, basilicum, bieslook, citroensap, ei, friseesla, garnalen, gerookte zalm, munt, olijfolie en peterselie
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, dragon, eiwit, gerookte zalm, kervel, knoflook, melk, munt, olie, olijfolie, paneermeel, paprikapoeder, peper, room, sjalot, ui, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Brunch / diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio: