Diner / lunch / voorgerecht uit Spaans kookboek:
Met stokvis gevulde tomaat - tomates rellenos de bacaloa
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kaas, melk, olijfolie, peper, stokvis, tomaat, ui en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vis / ovenschotel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bakpoeder, bieslook, bladpeterselie, boter, brood, chilipeper, citroen, citroensap, ei, knoflook, lente-ui, olijfolie, peper, peterselie, tijm, ui, volle melk, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten: