Diner / lunch / voorgerecht uit Spaans kookboek:
Met stokvis gevulde tomaat - tomates rellenos de bacaloa
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kaas, melk, olijfolie, peper, stokvis, tomaat, ui en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vis / ovenschotel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bladpeterselie, bloem, boerenbrood, boter, brood, citroen, citroensap, dille, ei, extra vierge olijfolie, fijn broodkruim, fijn matzemeel, fijn zout, gepasteuriseerde eidooier, knoflook, peper, slagroom, stokbrood, ui, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Amuse / diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Diner / lunch / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro: