Recept uit Het Franse bakboek:
Pain de campagne
- Ingrediënten:
- bloem, gedroogde gist, water, roggebloem, tafelzout en water
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, ei, eidooier, gedroogde gist, honing, kaneel, knoflook, kristalsuiker, meel, melk, mozzarella, olie, olijfolie, patentbloem, peper, poedersuiker, sesamzaad, suiker, ui, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het Franse bakboek:
Basisrecept uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit BioBudget:
Bijgerecht / basisrecept uit Moro:
Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het Laura’s bakery bakboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Polpo:
Lunch / bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Meer brood uit eigen oven:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Polpo: