180 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbasilicumbotercitroensapcourgetteeifruitgroentekaneelknoflookkorianderkruidenolieolijfoliepeperpeterselierode uisuikeruivleeswaterzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Rundergehaktballetjes met tuinbonen & citroen

Ingrediënten:
baharat, bosui, broodkruim, citroen, dille, ei, gemalen komijn, kappertjes, kippenbouillon, knoflook, koriander, lamsgehakt, munt, olijfolie, peterselie, rundergehakt, tijm, tuinbonen, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vlees
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Geroosterde lentegroenten en hummus met ingemaakte citroen

Ingrediënten:
water, bietjes, chilipoeder, citroen, citroensap, erwtenscheuten, olijfolie, groenten, hummus, ingemaakte citroen, jonge rode bietjes, kikkererwten uit blik, marjolein, meirapen, olie, olijfolie, oregano, peterselie, prei, rosé, vruchtensap, tahin, tijm, knoflook, tijm, kurkumapoeder, venkel, kruiden, peper, versgemalen zwarte peper, wortels, zeezout, 
zout en peper en zuring

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Geroosterde groenten met limabonen

Ingrediënten:
blanke hazelnoten, bloemkool, chilivlokken, citroen, dille, extra vergine olijfolie, flespompoen, karwijzaad, komijnzaad, koriander, korianderblaadjes, limabonen, munt, pitten, raapzaadolie, vruchtensap, tahin, knoflook, tijm, mosterdzaad, venkelknollen, venkelzaad, verse tijmblaadjes, versgemalen zwarte peper, wortels en zeezoutvlokken

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

13 smaakmakers voor vegaburgers

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bataat, bladgroente, broccoli, cayennepeper, chilipeper, chilipoeder, chilivlokken, citroenschil, courgette, dille, dragon, gemberpoeder, gerookt-paprikapoeder, granen, kardemompoeder, kerrie, kervel, ketchup, knoflook, komijnpoeder, koriander, limoenschil, marjolein, miso, munt, oregano, paddenstoel, peterselie, pompoenpitten, rozemarijn, salsa, sesamzaad, sinaasappelschil, sojasaus, tijm, tomatenpuree, ui en zonnebloempitten

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / mosterd
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Karin:

Geurige vis in zoutkorst

Ingrediënten:
citroen, grof zeezout, tuinkruiden en zeebaars

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Haal meer recepten op...