Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Ikan ketjap manis I (Gebakken vis in zoete ketjap)
- Ingrediënten:
- citroensap, djahé, ketjap manis, knoflook, laos, sambal en zout
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gemberpoeder, ketjap, ketjap benteng manis, knoflook, koriander, laos, olie, peper, prei, sambal, sojasaus, taugé, ui, water, wortel, zoete indonesische sojasaus, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Miss Fromage:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Oh my foodness:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Avondmaal uit De geur van witte rijst: