Recept uit De Joodse keuken:
Hashwa voor ovenschotel met komijn en cayennepeper
- Ingrediënten:
- cayennepeper, kalfsgehakt, komijn, lamsgehakt, peper, pijnboompitten, ui, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Syrisch / Sefardisch / Joods
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, gember, knoflook, kokosmelk, komijn, komijnzaad, koriander, korianderzaad, kruiden, kurkuma, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, plantaardige olie, rode chilipeper, specerijen, suiker, tomaat, ui, vet, vleesvervanger, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Picknick / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Avondmaal uit Veg!:
Ontbijt / brunch uit Nigella bijt:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk: