124 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideolieeigembergroenteknoflookkomkommerlente-uilimoenlimoensapolieolijfoliepeperpindakaassesamoliesesamzaadspecerijensperziebonensuikeruiwaterwitte koolwortelzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Geroerbakte noedels & taugé

Ingrediënten:
cellofaannoedels, dipsaus, geroosterde gezouten pindas, glasnoedels, groentebouillonpoeder, knoflookbieslook, koriander, lichte sojasaus, munt, olie, rawit, taugé, thaise sjalotjes, water, witte wijn en zwarte peper

Keuken:
Zuid-Oostazië
Soort:
noedels
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Knapperig gebakken taugé

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, cayennepeper, chilipeper, chilivlokken, koriander, limoen, maïzena, peper, pinda, rijstmeel, sojasaus, taugé en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Knapperig gebakken taugé in slabladeren

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, cayennepeper, chilipeper, chilivlokken, ijsbergsla, koriander, limoen, maïzena, peper, pinda, rijstmeel, sla, sojasaus, taugé en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus / peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Lunch / lichte maaltijd / lunchgerecht uit Bonen!:

Bouillon met noedels, groente, taugé & garnalen

Ingrediënten:
bouillon, ei, gamba's, gemalen koriander, gembersiroop, groente, ketjap asin, korianderblaadjes, kroepoek, mihoen, sambal, sherry, taugé en zoete chilisaus

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tahoe met garnalen en taugé - tahoe goreng oedang

Ingrediënten:
arachideolie, djahé, garnalen, hollandse garnalen, ketjap benteng asin, knoflookpoeder, olie, peper, rode spaanse peper, tahoe, taugé, verse koriander, verse peterselie, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren / soja
Een recept uit Janneke Philippi en Serge Philippi - Salade

Recept uit Salade:

Dumplingsalade met koriander sesam-gehakt

Ingrediënten:
bosui, chilivlokken, cress, sesamzaad, jonge slablaadjes, kippenbouillon, koriander, ongezouten pindas, sesamolie, sojasaus, varkensgehakt en wontonvellen

Soort:
salade / varkensvlees
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Lunch / avondmaal uit Nigella Express:

Noedelsoep voor hunkeraars

Ingrediënten:
baby-paksoi, dashi, donkerbruine basterdsuiker, gember, kippenbouillon, koriander, shiitake, sojasaus, steranijs, sugarsnaps, taugé en udonnoedels

Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:

Bihoen met varkensvlees

Ingrediënten:
bihoen, lente ui, magic paste, palmsuiker, pinda, rijstazijn, sojasaus, taugé, thaise vissaus, varkensgehakt, verse koriander, verse pepers en zoete chilisaus

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Dandan-noedels

Ingrediënten:
chiliolie, citroen, eiernoedels, honing, knoflook, koriander, lente-uien, limoensap, runderbouillonblokje, sojasaus en taugé

Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Lunch / snack of tussendoortje uit Nigella Express:

Noedels met sesam en pindakaas

Ingrediënten:
eiernoedels, knoflookolie, koriander, lente-ui, limoensap, peultjes, pindakaas, rode peper, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, taugé en zoete chilisaus

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Marijke Sterk, Mieke van Laarhoven en Tal Maes - AH wereldkeukens  China

Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:

Roergebakken mihoen met tofu en prei

Ingrediënten:
droge sherry, gemberwortel, knoflook, lichte sojasaus, mihoen, prei, roerbaktofu pittig gekruid, sesamolie, shii-take, taugé en verse koriander

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Geroerbakte garnalen met mie

Ingrediënten:
chilivlokken, daikon, garnalen, knoflook, koriander, limoensap, palmsuiker, pinda, rijstmie, sesamolie, sjalot, sojasaus, taugé en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:

Geschroeide zalmfilets met Singapore-noedels

Ingrediënten:
baby-maiskolfjes, chinese keukenwijn, chinese kool, gedroogde garnalen, gember, kippenbouillon, knoflookolie, koriander, lente-ui, madras currypoeder, sojasaus, suiker, taugé, vermicelli-rijstnoedels, zalmfilet en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Sissende steak

Ingrediënten:
eiernoedels, entrecote, gemberwortel, hoisinsaus, knoflook, koriander, lente-ui, limoen, oesterzwam, pinda’s, radijs, rode spaanse peper, romainesla, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, taugé, tijgergarnalen, tuinkers en vijfkruidenpoeder

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Miesoep met rundvlees

Ingrediënten:
bbq-saus, borststuk, chinese kool, broccoli, diepvriesdoperwtjes, gember, knoflook, koriander, lente-ui, limoen, mie, olijfolie, rode spaanse peper, rundvleesbouillonblokje, sojasaus, steranijs en taugé

Soort:
vlees / soep/bouillon / pasta/noodles
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Chinese kippensoep

Ingrediënten:
einoedels, kipfilet, kippenbouillon, kokosmelk, koriander, lente-ui, paksoi, zoute sojasaus, spaanse peper en taugé

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Julius Jaspers - Small bites - Smart food

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Small bites - Smart food:

Vegetarische slacups

Ingrediënten:
bosui, gemberwortel, ijsbergsla, knoflook, koriander, maïzena, oesterzwammen, shaoxing-rijstwijn, shiitake, sojasaus, spaanse peper, taugé, tofu, ui en zonnebloemolie

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Runderstoofpotje met steranijs

Ingrediënten:
biefstuk, groentebouillon, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, korianderwortel, lente ui, sojasaus, steranijs, suiker, taugé, thaise vissaus en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:

Thaise mie met chinees bieslook

Ingrediënten:
gember, groene peper, knoflook, knoflookbieslook, pinda, quorn, rijstmie, sojasaus, tahoe, taugé, ui en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles
Haal meer recepten op...