Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Eenvoudige vissoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, foelie, melk, peterselie, tijm, ui, vis, water, wijting, witte peperkorrels, wortel en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- soep/bouillon / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovisfilet, ansjovis op zout, artisjok, augurk, azijn, boter, citroen, citroensap, knoflook, laurier, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, rijst, room, selderij, tijm, tomaat, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Italië:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: