23 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbroodcitroendroge witte wijneigekookte hamgerookt dooregen spekkipkippenbouillonknoflookkonijnenboutkonijnenrugkonijnfiletlaurierlaurierbladmelkolijfoliepeperpreitijmtomaatuiwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Konijn met rookspek

Ingrediënten:
doorregen rookspek, konijn, laurier, tijm, tomaat, ui en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / voorgerecht uit The Last Waltz:

Pastei van konijn

Ingrediënten:
amsterdamse uitjes, cornichons, gelatine, grove mosterd, kippenfond, knolselderij, konijnenbout, laurier, prei, tijm, ui, verse dragon, winterpeen en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / wild
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Engelse pie met konijn

Ingrediënten:
bloem, boter, doperwten, ei, gekookte ham, konijnenvlees, room, spekvet, ui, versgemalen zwarte peper, water, wortel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
quiche / wild
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit The Last Waltz:

Cake met konijn en morilles

Ingrediënten:
bloem, droge gist, ei, gedroogde morilles, jong belegen kaas, konijnfilet, melk, olijfolie, peper, sojaolie en zout

Soort:
salade / quiche / wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gevuld konijn - coniglio ripieno

Ingrediënten:
boter, brood, droge witte wijn, ei, gekookte ham, italiaanse saucijsen, knoflook, konijn, konijnenlever, olijfolie, peper, ui, verse bladpeterselie, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Konijn in gekruide saus - saupiquet de lapin

Ingrediënten:
ansjovis op zout, droge witte wijn, grof zout, kappertjes, knoflook, konijn, laurierblad, olijfolie, peper, provençaalse kruiden, verse peterselie, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

rijst met een korstje uit alicante

Ingrediënten:
bakchorizo, butifarra, ei, gemalen zwarte peper, kikkererwten, kipfilet, kippenbouillon, konijn, mager varkensvlees, olijfolie, paellarijst, saffraandraadjes, saucijs, tomaat en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Rijst uit Valencia - Paella Valenciana plus variaties

Ingrediënten:
chorizo, clams, garnalen, grote gedroogde witte bonen, kip, kippenbouillon, knoflook, konijn, mossel, olijfolie, rondkorrelige rijst, saffraandraadjes, slakken uit blik, sperziebonen, tomaat, ui, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / paella / rijst / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:

Gebakken hertenlende - schotse risotto - fazantenhachee

Ingrediënten:
boter, cheddar, fazantenborst, gerookt dooregen spek, goudse kaas, hertenlende, jeneverbessen, kippenbouillon, kippenlevers, koolraap, marmelade, meiraap, olijfolie, parelgort, peper, peterselie, philadelphia-roomkaas, prei, rode ui, rodewijnazijn, rozemarijn, tijm, wild, wortel, zachte kaas en zout

Keuken:
Brits
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gebraden konijnenzadel met mosterd

Ingrediënten:
bloem, doorregen spek, kruiden, mosterd, olijfolie, slagroom, ui, verse tijm, water, zadel van konijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Geroosterde konijnpakjes - paquets de lapin au four

Ingrediënten:
bonenkruid, citroen, darmnet, knoflook, konijnenbout, laurierblad, olijfolie, peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild