Lasagne van gepekelde en gerookte konijnenrug met kokos, zalf van pistache en schuim van kardemom

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 67 in The Last Waltz .

Gang:
voorgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Warme parmezaannoedels met asperges, prosciutto, kwartelei en truffelschuim

Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Gepocheerde zalm met drop

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Warme mousse met truffelsap

Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Zwartewoudtaart in Dessertglaasjes

Een recept uit  - Desserts met natuurlijke suikers