512 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroensapeigembergroentebouillonknoflooklente-uiolieolijfoliepaddestoelparmezaanse kaaspeperpeterseliesesamoliesjalotsojasaussuikertijmuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte broccoli met shiitake

Ingrediënten:
broccoli, druivenpitolie, gedroogde shiitake, gember, inweekvocht van gedroogde shiitake, knoflook, maïsolie, sojasaus, suiker en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesmoorde tofoe met aubergine en shiitake

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, chilipasta, donkere sesamolie, gemberwortel, groentebouillon, knoflook, koriander, lente ui, peper, sesamzaad, shiitake, sojasaus, tofu en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Pasta met pompoen, salie & shiitake

Ingrediënten:
balsamicoazijn, flespompoen, kaas, olijfolie, pitten, pompoenpitten, salie, shiitakes, spaanse peper, knoflook, ui, volkorenpasta, zeezout, zongedroogde tomaten en zwarte peper

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Koreaanse paddestoelensoep

Ingrediënten:
champignons, donkere sesamolie, gedroogde funghi porcini, gedroogde shiitake, groentebouillon, knoflook, lente-ui, paddenstoelenbouillon, shiitake, sojasaus, zijdetofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Koreaans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Snack of tussendoortje uit De Shanghai-keuken:

Mao er duo - Kattenoren

Ingrediënten:
bakolie, bamboe, chinese rauwe ham, doperwten, gedroogde shiitake, glutenrijk meel, kipfilet, kippenbouillon, spaanse rauwe ham, witte peper en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
noedels
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Recept uit De Shanghai-keuken:

Ba bao la jiang - Pittige achtschattenrelish

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, bamboescheuten, bouillon, chili-knoflooksaus, donkere sojasaus, fijne tafelsuiker, gedroogde garnalen, gedroogde shiitake, groene sojabonen, kipfilet, kippendij, rauwe pindas, shaoxingwijn, stevige tofu, varkensfilet en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
gevogelte / varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Remko Kraaijeveld en Vanja van der Leeden - Indorock

Diner / hoofdgerecht uit Indorock:

Jackfruit curry - met kruidige serundeng

Ingrediënten:
bumbu jackfruit, gedroogde porcini, gedroogde shiitake, jackfruit, kokosmelk, kokosolie, limoenblaadjes, salamblaadjes, sereh, serundeng, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Parel gehaktballetjes

Ingrediënten:
aardappelmeel, gedroogde chinese champignons, gedroogde garnalen, magere achterham, mager varkensvlees, spek, waterkastanjes, witte kleefrijst, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Mushroom Puree

Ingrediënten:
cantharel, eekhoorntjesbrood, geklaarde bruine boter, morieljes, porcini, portobello, shiitake, sjalot, water en zout

Soort:
paddenstoelen
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Cappucino van paddenstoelen, verse kruiden in tempura

Ingrediënten:
champignons, chinese bieslook, citroengras, frituurolie, gedroogd eekhoorntjesbrood, gedroogde shiitake, olijfolie, peper, pistacheolie, salieblaadjes, satépoeder, tempurameel, tom kha kai van gevogelte, water en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Qing chao su xie fen - Vegetarisch "krabvlees"

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, chinkiangazijn, eiwit, fijne kristalsuiker, gedroogde shiitake, gember, koriander, kruimige aardappel, water, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...