50 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebonengembergroenteknoflookkomkommerlimoenolieolijfoliepeperrijstsesamoliesojasausspinaziestevige tofutaugéuivetvleeswaterzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte wortel met tofu-vellen

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sesamolie, druivenpitolie, gedroogde thaise chilipeper, gember, maïsolie, sojasaus, tofuvellen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Kokosgroente met tofu

Ingrediënten:
chilipeper, gember, gerookte tofu, kokosmelk, lichte sojasaus, olie, peper, peultjes, shiitakes, wortel, zout en zwarte bonenpasta

Keuken:
Oosters
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Tofu Asian SoFine

Ingrediënten:
groenten, kruiden, marinade, pastinaak, rijstnoedels, soja, sojabonen, specerijen, tofu, vet, water, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Vietnamese pindarijst en tofu met citroengras

Ingrediënten:
citroengras, suiker, jasmijnrijst, koriander, limoen, munt, pinda’s, plantaardige olie, rode spaanse peper, sesamolie, slablaadjes, sojasaus, knoflook, thais basilicum, zout, tofu, kruiden, water en wortel

Keuken:
Aziatisch / Vietnamees
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Doufu chai - Kool met tofu

Ingrediënten:
arachideolie, chinese kool, droge sherry, groente, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, rijstwijn, sesamolie, stevige tofu, suiker en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veggie in 30 minuten:

Knapperige tofu met noedels en hoisinsaus in een slablad

Ingrediënten:
maïzena, glasnoedels, hoisinsaus, pinda’s, plantaardige olie, romaanse sla, sesamolie, srirachasaus, sugar snaps, zout, tofu, verse koriander, vijfkruidenpoeder, wortels en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:

Noedelsalade met tamaritofu, zuur van komkommer en pindadressing

Ingrediënten:
agavesiroop, aspergebroccoli, boekweitnoedels, Himalayazout, inmaakazijn, knoflookpoeder, kokosolie, komkommer, lente ui, ongezouten pindas, pindakaas, rijstazijn, tamari, tofu, verse koriander, water, wortel en zwarte rijstnoedels

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:

Sojabonenkaas met gemengde groenten - taoekwa dan atjar

Ingrediënten:
arachideolie, broccoli, groene spaanse peper, haricots verts, ketjap benteng manis, knoflook, rode paprika, sambal oelek, sambal trassi, sojabonenkaas, sperziebonen, tahoe, taugé, tofu, ui, winterwortel, wortel, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Tofuballetjes

Ingrediënten:
asperge, bamboe, bosui, champignon, chinese kool, gember, olie, peper, pijnboompitten, rijstwijn, sesamolie, sojasaus, tofu, water, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Valse pho

Ingrediënten:
arachideolie, broccoli, broccoli, chinese kool, druivenpitolie, edamameboontjes, gemalen anijszaad, gemalen korianderzaad, gemalen kruidnagel, gember, kaneel, knoflook, koriander, laurier, lente-ui, limoen, maïsolie, munt, nootmuskaat, paksoi, raap, rijstvermicelli, roerei, sareptamosterd, sojasaus, sperziebonen, stevige tofu, taugé, thaise basilicum, tofu, tofuvellen, wortel, zijdetofu, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Vietnamees
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Koreaanse gemengde groentesoep

Ingrediënten:
bleekselderij, chinese kool, daikon, donkere sesamolie, knoflook, koreaanse rode chilipeper, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, stevige tofu, wortel, zijdetofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Koreaans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Volkorenmacaroni met tahoe

Ingrediënten:
crème fraîche, hazelnoten, ketjap manis, kruidenkaas, olie, peper, prei, tahoe, volkoren macaroni, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / soja
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Japanse stijl rijstsalade

Ingrediënten:
bleekselderij, bruine kortkorrelrijst, gele paprika, lente-ui, miso-dipsaus, nori, rode paprika, stevige tofu, wit sesamzaad, witte kortkorrelrijst, wortel, zout, zwarte peper en zwart sesamzaad

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Recept uit Vegan Genial:

Nordseeburger / Noordzeeburger

Ingrediënten:
bloem, citroensap, dille, rijst, komkommer, mosterd, noribladeren, olie, peper, rijstmeel, rode bietenremoulade, rode ui, sjalot, sla, sojasaus, spinazie, tofu, voorjaarsui, wortel en zout

Soort:
vegan / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Paddenstoelen en parelgortsoep

Ingrediënten:
champignons, gedroogde funghi porcini, laurier, olijfolie, paddenstoelenbouillon, parelgort, portobello, shiitake, sojasaus, wortel, zijdetofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Oost-Europees
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Báhn mì met pindakaas

Ingrediënten:
agavesiroop, citroengras, ei, maïzena, gebakken uitjes, gemalen komijnzaad, knoflook, mayonaise, pindakaas, plantaardige olie, rijstazijn, sla, sojasaus, srirachasaus, zout, tofu, verse koriander, vijfkruidenpoeder, water en wortels

Keuken:
Vietnamees
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...