37 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelandijviearachideoliebasilicumbloemkoolboerenkoolcitroensapeiHimalayazouthoningknoflookkomkommerolieolijfoliepindakaasrijstazijnrode paprikarode uisjalotspinazietaugéuiwaterwortelzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gehakte salade met kool

Ingrediënten:
bindsla, bleekselderij, gele paprika, komkommer, kool, rode paprika, rode ui, vinaigrette, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:

Salade van rauwe groenten met broccoli, spitskool en sojabonen

Ingrediënten:
agavesiroop, appelciderazijn, avocado, broccoli, gember, groene sojabonen, Himalayazout, kokoschips, limoen, rodebietenkiemen, rode spaanse peper, rode spitskool, sesamolie, witte spitskool en zwart sesamzaad

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Tomatensalade met broccoli en bloemkool

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, bloemkool, broccoli, cherrytomaatjes, feta, labna balletjes, olijfolie, rode wijnazijn, tomaat, vloeibare honing, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Lunch / buffet / bijgerecht uit Love your lunch:

Pittige broccoli-pompoensalade

Ingrediënten:
broccoli, chilipeper, gemberpoeder, gembersiroop, pompoen, rietsuiker, rijstazijn, sjalotjes, vloeibare honing, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veggie in 30 minuten:

Farrosalade met geroosterde broccoli en burra ta

Ingrediënten:
basilicum, broccoli, bulgur, burrata, chilivlokken, farro, gerookte amandelen, kerstomaat, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, rucola, honing, witte balsamicoazijn, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:

Supersalade met geroosterde broccoli, kiemen en avocadodressing

Ingrediënten:
aspergebroccoli, avocado, babyspinazie, boekweitkorrels, boerenkool, cayennepeper, extra vierge-olijfolie, gemengde kiemen, gemengde scheuten, granaatappel, Himalayazout, kaneel, knoflook, korianderpoeder, limoen, verse gemengde kruiden, verse koriander, versgemalen zwarte peper, walnoten, water en zoete aardappel

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Lunch uit Nigella Express:

Knapperige salade met zoetzure dressing

Ingrediënten:
baby-maiskolfjes, broccoli, canola-olie, champignon, chinese bladsla, franse sperzieboontjes, honing, maldonzout, rijstazijn, sesamolie, taugé en tom yam pasta

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Recept uit Noma: a work in progress:

Salade van bramen en rode biet

Ingrediënten:
appelbalsamico, bietensap, bramen, engelwortel, groente, lavasstelen, minibietjes, sjalot, tijm, tijmbloemen, witte wijn en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
salade / vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Broccolettisalade met zoete sesam

Ingrediënten:
appelazijn, arachideolie, bimi, broccoletti, haricots verts, honing, knoflook, koriander, mirin, nigellazaad, peultjes, sesamzaad, tahinpasta, tamari, water en zout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:

Broccolisalade

Ingrediënten:
bieslook, broccoli, dijonmosterd, extra vierge olijfolie, gerookte doorregen bacon, knoflook, olijfolie, tomaat, witte wijnazijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Hippie rijstsalade

Ingrediënten:
broccoli, bruine rijst, gele paprika, lente-ui, peterselie, rode paprika, vinaigrette, zonnebloempitten, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Zoete aardappel-couscousbowl

Ingrediënten:
avocadocressing, baby bladsalade, broccoli, granaatappelpitten, olijfolie, peper, rode ui, zoete aardappel en zout

Keuken:
Noord-Afrikaans
Soort:
salade / vegetarisch / couscous
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gemarineerde groente

Ingrediënten:
bloemkool, broccoli, courgette, knoflook, laurier, olijfolie, olijven, oregano, rode paprika, rode wijnazijn, ui, wortel, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:

Noedelsalade met tamaritofu, zuur van komkommer en pindadressing

Ingrediënten:
agavesiroop, aspergebroccoli, boekweitnoedels, Himalayazout, inmaakazijn, knoflookpoeder, kokosolie, komkommer, lente ui, ongezouten pindas, pindakaas, rijstazijn, tamari, tofu, verse koriander, water, wortel en zwarte rijstnoedels

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Zeesla

Ingrediënten:
chilivlokken, komkommer, kool, koriander, mayonaise, paprika, pinda's, rijstazijn, sojasaus, suiker, vegannaise, wakame, zout en zwarte peper

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Indiaase bonensla met gekookte groente

Ingrediënten:
andijvie, arachideolie, boerenkool, citroensap, gember, kikkererwten, kokosmelk, kool, koriander, rijstwijnazijn, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Franse bonensla met gekookte groente

Ingrediënten:
andijvie, boerenkool, citroensap, dragon, flageoletbonen, kool, olijfolie, puy-linzen, sherry-azijn, sjalot, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Japanse bonensla met gekookte groente

Ingrediënten:
adzukibonen, andijvie, boerenkool, citroensap, druivenpitolie, edamamebonen, kool, maïsolie, nori, rijstwijnazijn, rode ui, sjalot, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Haal meer recepten op...