Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Gebonden tomatensoep met room
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, foelie, laurierblad, peper, peperkorrels, peterselie, room, soeptomaten, tijm, ui en wortel
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, gruyère, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Buffet / bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit De smaak van mijn herinnering: