84 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebonenbroodchocoladefruitgranengroentekaaskipknoflookkoffiekruidenmelknotenoliepastarijstuivleeswaterzoutzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Stoofvlees

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bleekselderij, knoflook, marsala, rode wijn, sukadelappen, tijm, tomatenpuree, ui, vleesbouillon en winterpeen

Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan gehaktbrood met zongedroogde tomaat en seitan

Ingrediënten:
avocado, brood, cherrytomaatjes, ei, eiwitten, fruit, gehaktbrood, groene salade, havermoutvlokken, water, hennepzaad, knoflook, kruidenmix, lijnzaad, noten, notenmix, olie, peterselie, pijnboompitten, rode paprika, seitan, sesamolie, taart, knoflook, tomaten, uien, verse peterselie, vet, vis, vlees, zongedroogde tomaatjes en 
zout en peper

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Gestoofd rundvlees met ansjovis en tijm

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bleekselderij, bloem, braadvet, foelie, knoflook, marsala, olijfolie, rode wijn, runderbouillon, runderstoofvlees, tijm, tomatenpuree, ui en wortel

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Steven Joyce en Rebecca Seal - Istanbul

Recept uit Istanbul:

Hünkar beğendi

Ingrediënten:
bladpeterselie, bot, citroensap, zout, bloem, boter, gedroogde oregano, gedroogde tijm, aubergine, kaas, lamsstoofvlees, melk, schenkel, tomaten, tomatenpuree, turkse kaas, ui, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Turks
Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Recept uit Jamie's dinners:

Eenvoudige lasagna uit de oven

Ingrediënten:
ansjovis, buikspek, butternut-pompoen, crème fraîche, gedroogde rode peper, kruiden, gerookte bacon, kaneel, knoflook, korianderzaad, lasagnavellen, laurier, melk, mozzarella, pancetta, parmezaanse kaas, rode wijn, runderschenkel, stooflappen, tomaat in blik, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Salade met rundvlees en eieren plus variaties - lalab telor dan daging sapi

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, blanke azijn, chinese kool, citroensap, ei, garnalen, gevogelte, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, limoensap, olie, rundergehakt, sambal oelek, slablad, spitskool, tomaat, ui, vis, vlees, witte basterdsuiker, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Een recept uit Wim de Jong en Frank van Dijl - Stadskookboek Rotterdam

Recept uit Stadskookboek Rotterdam:

Zoervleisj

Ingrediënten:
appelstroop, azijn, bosuitjes, boter, doorregen runderlappen, gezouten roomboter, jeneverbessen, kruidnagels, laurierblaadjes, mosterd, olie, ontbijtkoek, prei, rode wijn, bleekselderij, tijm, tomaten, uien, vis, winterwortels en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

De Peruaanse keuken

Ingrediënten:
aardappel, aardappelen, avocado, bakbanaan, bonen, cacao, chilipeper, groene kruiden, kalebas, kruiden, maïs, pinda’s, pompoen, quinoa, rijst, tomaat, vis, vlees en witte rijst

Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:

Pinxto

Ingrediënten:
appel, biefstuk, biefstuk tartaar, biet, bitterbal, bladgoud, blauwe kaas, bloedworst, burrata, chioggiabiet, coquille, deventer-zwartbladbiet, draadjesvlees, dragonmayonaise, droge worst, eetbare bloemen, epoisse, friet, gamba, garnalenkroket, geitenkaas, gerookte sprot, gevriesdroogde groente, groente, halloumi, honingraat, hopscheuten, japanse radijs, kalfshersenen, kikkerbilletjes, kippenvel, kokkel, konijnennier, kwartelei, kwartelpoot, lamszadel, mossel, oerwortel, paté, regenboogsnijbiet, rode bes, serranoham, snijbiet, sprinkhanen, stevia, sushirijst, tomatenkaviaar, varentop, varkenstong en vegetarische kipstukjes

Keuken:
Internationaal
Soort:
brood en broodgerecht / broodbeleg
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Foodelicious in Rotterdam (delicatessen) + webshop

Ingrediënten:
bloemen, bouillon, chocolade, droge worst, geklaarde boter, ghee, ham, italiaanse worst, jam, knoflook, kokosnoot, maldon zeezout, olijfolie, paddestoelen, pinda’s, risotto, stokbrood, tomaten, tuinkruiden, vis, vlees, worsten, zeezout en zout

Haal meer recepten op...