Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Italiaanse kalfslever
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, ham, kalfslever, marsala, meel, peper, peterselie, salie, vermout, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees / bouillon / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | belegen kaas, bleekselderij, boter, bouillon, cacao, eidooier, kalfsvlees, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, sherry, ui, vlees, water, witte wijn, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Recept uit Bartje Boemboe: