Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Flinterdunne zalm
- Ingrediënten:
- bieslook, citroensap, crostini, dille, dilletoppen, mayonaise, versgemalen zwarte peper, zalmfilet en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- carpaccio/tartaar / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, appel, avocado, azijn, basilicum, boter, citroen, crème fraîche, dille, ei, gerookte zalm, honing, knoflook, mayonaise, melk, olijfolie, peper, peterselie, room, roomkaas, slagroom, ui, vis, zalmfilet, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Aan onze tafel:
Recept van Mijn Recepten:
Brunch / lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner uit Gezond slank met dr. Frank:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Allerkerst:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas: