Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Patrijs met kool
- Ingrediënten:
- bloem, bouquet garni, doorregen buikspek, mager buikspek, olijfolie, patrijs, groene kool, vleesextract en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / wild en gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, bouillon, bouquet garni, cognac, droge witte wijn, groene kool, haas, knoflook, konijn, kruidnagel, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, slagroom, suiker, tijm, ui, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger: