Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Pasta met kokkels
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, knoflook, kokkel, olijfolie, peper, peterselie, rode peper, spaghetti en zout
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, ansjovisfilet, basilicum, bladpeterselie, chilipeper, citroen, citroenrasp, droge witte wijn, laurierblad, olijfolie, peper, spaghetti, tomaat, tomatensaus, ui, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Italië: