wild en gevogelte

Zoek naar wild en gevogelte in jouw eigen kookboeken

Wild En Gevogelte koken? De lekkerste recepten:

Diner / tussengerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-07:

Kip (gegrild) met groene sla op rijstwafels

Ingrediënten:
groene sla, kip en rijstwafel

Soort:
wild en gevogelte

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-07:

Tum siap (gekruid kipgehakt in bananenblad)

Ingrediënten:
bananenblad en kipgehakt

Soort:
hapjes / wild en gevogelte
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:

Gebraden fazant met pancetta

Ingrediënten:
boter, fazant, groentebouillon, knoflook, laurier, pancetta, salie en vin santo

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Gegrilde peer gemarineerd in kruidenbloemen, eendenlever en spiermaagjes

Ingrediënten:
donker bier, druivenpitolie, eendengelei, eendenlever, eendenspiermaagjes, heidebloemen, lavendelbloemen, peterselie, rozemarijnbloemen, sjalot, tijm, tijmbloemen, zoete peren en zout

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Confit de canard

Ingrediënten:
eendenbout, ganzenvet, grof zeezout, knoflook, laurier en tijm

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Aziatische krokante duif met een zoetzure dipsaus

Ingrediënten:
aardappel, chinees vijfkruidenpoeder, frituurolie, gember, honing, houtduiven, koriander, lente-uitjes, limoen, oestersaus, sesamolie, sinaasappels, spaanse pepertjes, szechuanpeper en zeezout

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:

Broodje vliegende steak - kleverige uien - mosterd - hüttenkäse

Ingrediënten:
ciabatta, duivenborsten, engelse mosterd, hüttenkäse, laurier, lichtbruine suiker, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode ui, rodewijnazijn, rozemarijn, tijm, waterkers, worcestersaus en zout

Keuken:
Brits
Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Gebraad van waanzinnig wild gevogelte met polenta zoals het hoort

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroen, extra vierge olijfolie, fazant, houtduiven, italiaanse worstjes, kwartels, laurier, parelhoen, parmezaanse kaas, patrijs, polenta, rode ui, rode wijn, rozemarijn, tijm, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / hoofdgerecht uit Wild:

Een eend van het gras

Ingrediënten:
boter, citroensap, eendenjus, eendenvet, jonge raapjes, karkas van eend, knoflook, knolselderij, knolselderijpuree, limoensap, madeira, melk, moerasspirea, moerasspirea-azijn, pistachenoten, port, prei, rode wijn, rozemarijn, smient, tijm, wortel en zout

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Wild:

Basisrecept eend

Ingrediënten:
jonge wilde eend, olijfolie, peper, roomboter en zout

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:

Eend met sinaasappel-sabayon

Ingrediënten:
boter, eendenborst, eierdooier, grand marnier, peper, sinaasappelsap en zout

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Haas, hout en beukennootjes

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, appelhoutsnippers, berkenwijn, beukennootjes, boter, champignons, citroensap, druivenpitolie, eiwitten, groene walnoten, hazenlende, heidetakjes, kastanjes, kippenbouillon, kippengelei, klaverzuring, peterselie, prei, suiker, tijm, ui, walnoten, water en wortel

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Eendenborst, -tong en -hart, oost-indische kers en waterkers

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, boter, daslookkappertjes, dijonmosterd, druivenpitolie, eendenborst, eendenbouillon, eendengelei, eendenharten, eendentongetjes, geklaarde boter, oost-indische kers, peren, peterselie, preitjes, sjalot, tijm, water, waterkers en zout

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / voorgerecht uit Jamie's Amerika:

Ali's wraps met eend

Ingrediënten:
chilipoeder, eend, gemalen komijn, granaatappelpitten, hoisinsaus, ijsbergsla, koriander, limoen, munt, olijfolie, paprikapoeder, radijs, rode spaanse peper, rode ui, sumak, zahtar, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Amerikaans
Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / voorgerecht uit Jamie's Amerika:

Ali's wraps met eend

Ingrediënten:
chilipoeder, eend, gemalen komijn, granaatappelpitten, hoisinsaus, ijsbergsla, koriander, limoen, munt, olijfolie, paprikapoeder, radijs, rode spaanse peper, rode ui, sumak, zahtar, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Fazant met druiven

Ingrediënten:
blauwe druiven, boter, cognac, doorregen spek, fazanthen, olijfolie, peper, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Fazant met vruchten

Ingrediënten:
bloem, boter, cognac, droge witte wijn, druiven, fazant, peper, sinaasappelsap, sinaasappelschil, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:

La Bécasse

Ingrediënten:
boter, cantharel, casinobrood, citroensap, cognac, eendenlever, eierdooier, ganzenlever, houtsnip, mosterd, peper, room, wildbouillon en zout

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

In de pan gebraden patrijs met een delicaat stoofsel van gort, erwten en sla

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, doperwten, mager rookspek, olijfolie, parelgort, patrijzen, rode ui, romeinse sla, rucola, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Eendenborstfilets met knolselderijpuree en appel-tijmsaus

Ingrediënten:
appels, balsamicoazijn, g boter, honing, knolselderij, kruimige aardappelen, ml melk, nootmuskaat en takjes tijm

Keuken:
Hollands
Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Wild:

Basisrecept duif

Ingrediënten:
jonge duif, olijfolie, peper, roomboter en zeezout

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Duiffilet op krentenwegge

Ingrediënten:
appelstroop, bataat, duif, gemberstroop, krentenwegge, peper, rode wijn, rommelkruid, sjalot, suiker, ui en zout

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Krokant gebraden eend

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, eendenvet, honing, peper, rode wijn, rozemarijn, suiker, tamme eend, ui, wijnazijn, wortel en zout

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Confit Sarladaise

Ingrediënten:
aardappel, eendenbout, eendenorganen, eendenvet, ganzenvet, knoflook, laurier, peper, peterselie, reuzel, rode wijnazijn, rozemarijn, tijm en zeezout

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Gefrituurde jonge Pekingduif met chinees zeewier

Ingrediënten:
bosui, choisum, gemberwortel, jonge duif, szechuan peper, tafelsuiker, vijfkruidenpoeder, zeezout, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Fazant met witloof

Ingrediënten:
boter, bruine jus, fazant, peper, peterselie, selderij, suiker, witlof en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
wild / gevogelte